Таблетки за стимулиране на косата, кожата и ноктите

Дефицитът на някои витамини и микроелементи се отразява негативно на косата, кожата и ноктите. Таблетките Parusan са хранителна добавка, която подпомага регенерацията, укрепването и красивия им външен вид.

Сред най-важните вещества за растежа на здрава, гъста и силна коса са цинкът, витамините А, B1, B2, B6, биотин (вит B7), мощният антиоксидант вит. C и разбира се – желязото

Таблетките за коса, кожа и нокти Parusan съдържат всички тези вещества, а формулата е подсилена с растителни екстракти от полски хвощ и коприва.

Витамин А стимулира естественото производство на колаген – главният белтък в съединителната тъкан – и така подпомага процесите на регенерация в организма. Има антиейджинг ефект и прави косата, кожата и ноктите по-здрави и красиви.

Витамин С потиска продукцията на DKK-1, известен като “протеинът на плешивостта” и така стимулира растежа на косата. Витамин С е силен антиоксидант, има ключова роля в много метаболитни процеси, подпомага производството и усвояването на тирозин, колаген, карнитин и други вещества, важни за поддържане на здрава коса, нокти и кожа.

Биотин (Вит. B7) насърчава доброто състояние на кожата, здравината на ноктите и подкрепя растежа и красивия външен вид на косата. Дефицитът на биотин се свързва с побеляване и косопад, а редовният му прием потиска оредяването и подпомага възстановяването на гъстотата и силата на косата. 

Екстрактите от коприва и полски хвощ са богати източници на желязо, минерали и витамини, важни за формирането на структурата на косъма и ноктите.

Цинкът е важен за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите. Стимулира регенерацията на кожните клетки и спомага за бързото зарастване на рани и увреждания в целостта на кожата. Подобрява кръвообращението и здравето на скалпа и така благоприятства спирането на косопада и възстановяването на гъстотата.

Начин на приложение

Дозировка: 1 таблетка на ден, погълната цяла с вода. Продуктът е предназначен за
възрастни.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот!

Или търси в аптеките или купете онлайн от нашите партньори.

Още от PARUSAN

СТИМУЛИРАЩ ШАМПОАН

ЕНЕРГИЗИРАЩ ТОНИК

АКТИВНА ПЯНА

БАЛСАМ-МАСКА