цялостна грижа при дифузен и сезонен косопад

Клинично доказаните активни растителни формули на серията Parusan проникват в дълбоките слоеве на кожата на скалпа, за да активират анагенната фаза на космените фоликули и да стимулират растежа и гъстотата на косата. 

Продуктите се допълват взаимно, за да предоставят 360-градусова грижа срещу косопада.

AnaGain, L-аргинин, Витамин Е Кофеин, Декспантенол, Биотин, Пантенол, Цинк и други.

Ефективна грижа срещу
oредяваща коса и косопад

Клинично доказано формулите на Parusan с висока концентрация на активни вещества подпомагат растежа на косата и намаляват косопада. Parusan стимулира косъма да премине в активната, анагенна фаза на растеж и така видимо сгъстява косата, само след 2-3 месеца редовна употреба. Продуктите от серията осигуряват цялостна грижа за здрава, гъста и красива коса - от скалпа и фоликулите до върховете.

СТИМУЛИРАЩ ШАМПОАН

ЕНЕРГИЗИРАЩ ТОНИК

АКТИВНА ПЯНА

БАЛСАМ-МАСКА

ТАБЛЕТКИ ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ

PARUSAN - доказани резултати.
Укрепва косата от корен до връх!

Комплексна терапия против oредяваща коса и косопад
в ЧЕТИРИ стъпки

Asset 2

Стимулиращ шампоан PARUSAN

Parusan стимулиращ шампоан намалява косопада и стимулира растежа на косата, като допринася за здравето на космените фоликули и подпомага кръвообращението на скалпа.

step 2

Енергизиращ тоник PARUSAN или Активна пяна PARUSAN

За стимулация на растежа на косата масажирайте скалпа с Енергизиращ тоник с концентрирана формула с L-аргинин, биотин, витамин Е и AnaGain и/ или Активна пяна Parusan с кофеин, декспантенол, биотин и пантенол.

step 4

Таблетки за за стимулиране на косата, кожата и ноктите PARUSAN

Хранителна добавка с витамини, минерали, биотин, метионин и растителни екстракти, която укрепва фоликулите и насърчава растежа, здравето и красивия вид на косата, кожата и ноктите.

step 3

Интензивна PARUSAN балсам–маска

Интензивна балсам-маска с натурални масла от гроздови семки и жожоба, пантенол, антиоксиданти и висококачествени съставки - за комплексна терапия срещу косопад и оредяваща коса. Подхранва, изглажда, хидратира.

търсете само в аптеките или купете онлайн от нашите партньори