цялостна грижа при дифузен и сезонен косопад

Клинично доказаните активни растителни съставки на серията Parusan проникват в дълбоките слоеве на кожата на скалпа, за да активират анагенната фаза на космените фоликули и да стимулират растежа и гъстотата на косата. Патентована немска формула, произведена в лабораториите на Dr.Theiss.

Продуктите се допълват взаимно, за да предоставят грижа в само 4 стъпки срещу косопада.

AnaGain, L-аргинин, Витамин Е Кофеин, Декспантенол, Биотин, Пантенол, Цинк и други.

Патентованата съставка AnaGain TM в PARUSAN, екстракт от органични грахови издънки, е отговорна за намаляване на косопада и значително ускоряване на растежа на косата. Други съставки като биотин и L-аргинин помагат за укрепване на корена, а уреята, витамин Е и пантенолът подхранват и придават на косата здравина и блясък.

Ефективна грижа срещу
oредяваща коса и косопад

Клинично доказано формулите на Parusan с висока концентрация на активни вещества подпомагат растежа на косата и намаляват косопада. Parusan стимулира косъма да премине в активната, анагенна фаза на растеж и така видимо сгъстява косата, само след 2-3 месеца редовна употреба. Продуктите от серията осигуряват цялостна грижа за здрава, гъста и красива коса - от скалпа и фоликулите до върховете.

СТИМУЛИРАЩ ШАМПОАН

ЕНЕРГИЗИРАЩ ТОНИК

АКТИВНА ПЯНА

БАЛСАМ-МАСКА

ТАБЛЕТКИ ЗА КОСА, КОЖА И НОКТИ

Parusan Стимулиращ шампоан за мъже

PARUSAN - доказани резултати.
Укрепва косата от корен до връх!

Комплексна терапия против oредяваща коса и косопад
в ЧЕТИРИ стъпки

Asset 2

Стимулиращ шампоан PARUSAN

Parusan стимулиращ шампоан намалява косопада и стимулира растежа на косата, като допринася за здравето на космените фоликули и подпомага кръвообращението на скалпа.

step 2

Енергизиращ тоник PARUSAN или Активна пяна PARUSAN

За стимулация на растежа на косата масажирайте скалпа с Енергизиращ тоник с концентрирана формула с L-аргинин, биотин, витамин Е и AnaGain и/ или Активна пяна Parusan с кофеин, декспантенол, биотин и пантенол.

step 4

Таблетки за за стимулиране на косата, кожата и ноктите PARUSAN

Хранителна добавка с витамини, минерали, биотин, метионин и растителни екстракти, която укрепва фоликулите и насърчава растежа, здравето и красивия вид на косата, кожата и ноктите.

step 3

Интензивна PARUSAN балсам–маска

Интензивна балсам-маска с натурални масла от гроздови семки и жожоба, пантенол, антиоксиданти и висококачествени съставки - за комплексна терапия срещу косопад и оредяваща коса. Подхранва, изглажда, хидратира.

Процесът на растеж и загуба на коса се състои от 4 етапа:

Анагенна фаза

папиларните клетки в основата на космения фоликул предизвикват растежа на косата, която остава на главата в продължение на няколко години, като се подхранва от корена на косъма.

Катагенна фаза

продължава около 10 дни, като през това време фоликулът се свива с до 1/6 от нормалната си дължина, а основата на конеца се измества навън към повърхността на кожата.

Телогенна фаза

в края на естествения си живот косата преминава в телогенна фаза, която продължава около 3 месеца; нишката вече не расте, а остава прикрепена към космения фоликул, преди да падне.

Екзогенна фаза

косопад в покой и който е част от нормалния процес на обновяване на косата. Всеки ден падат около 50-100 косъма. Ако косата навлезе във фазата на покой твърде рано, това може да причини изтъняване и прекомерна загуба на коса.

Вижте още в нашия блог